keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Marraskuu, joko mennään?

Marraskuu. Jouluhullun lempiaika alkaa. Ennen meillä laitettiin aina joulukoristeet joulukuun alussa, jopa vasta itsenäisyyspäivän jälkeen kuten lapsuudenkodissanikin tehtiin. Nykyään joulunlaitto alkaa jo marraskuussa, että takuulla kerkeää nauttia kauniista koristeista ja erilaisesta kodin tunnelmasta. 
 Kuten tiedätte, tykkään näperrellä kaikkea kivaa. Netti tarjoaa lukemattomat määrät ideoita, inspiraatiota ja oivalluksia. On upeaa löytää kiva ohje, hommata siihen tarvikkeet, toteuttaa se ja sitten nähdä oma kädenjälki.
 Uusin villitykseni onkin näpertelyn saralla muovipillit. Ja voi jestas miten vaikea näitä ohkasia pillejä onkaan löytää. Voin kertoa ajaneeni Oulu-Haukipudas- Ii akselilla melko monta kauppaa ja ei, ei löytynyt. Sitten näin Facebookissa Paapon nettikaupan ja tadaa, sieltä löytyi!! Että jos innostut, niin tiiät minne suunnata...
No mutta mitä niistä pilleistä sitten tehdään? No minä tilasin pillit ja puuhelmiä kranssia varten. Kävikin kuitenkin niin, että ihan viimehetkellä löysin jotain vielä parempaa ohjeen saralla ja päräytin siitä kasaan timanttihimmelin.
Tai no ei ohjeita paremmuusjärjestykseen voinut laittaa, joten se kranssikin on työnalla, mutta kattokaa nyt miten ihana timanttihimmeli syntyy niinkin yksinkertasilla matskuilla kun pillit ja lanka!

Alkuperäinen ohje TÄÄLTÄ KLIK. Muokkailin omaani vähän tekovaiheessa, mutta sehän juuri onkin yksi himmelin ihanuuksista, että jokainen saa tehtyä takuulla itsensä näköisen.

Mitäs tykkäät?

4 kommenttia:

Magdaleena / magdan kotona kirjoitti...

Vau kun tuli hieno! :) On nää vaan niin nättejä, himmelit siis ♡

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla susta taas!

Voi miten hieno!!!

Amy

Anonyymi kirjoitti...

UPEE JA KIITOS OHJEESTAKIN.

Anonyymi kirjoitti...

Upee kyllä ja kiitos ohjeestakin.