keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Näy pimeässä!

Valkoinen lumipeite oli ja meni, sysimusta pimeys on täällä taas. Voi mahdoton miten arvoton se henkikulta joillekkin on. Joka päivä näkee tiellä ihmisiä tai eläimiä ilman mitään heijastinta. Ehkä se sentti kertaa sentti heijastin on jossain takin logossa, mutta kun jokainen tietää, että se ei vaan riitä.

Eipä sitä itsekkään aina ole arvostanut tuota heijastimen tuomaa turvaa. Nyt kun pimeässä autoilee ja tajuaa miten näkymätön ihminen pimeällä tiellä on, on alkanut miettimään asiaa enemmän. Minun lapsuudessa heijastimet oli niitä pankin logoilla roikkuvia killuttimia, ehkei ne sopinut varhaisteinin imagoon, mutta kun nykyään on saatavilla niin älyttömän hienojakin heijastimia. On ledilamppuja ja on upeita asusteita. On heijastavaa lankaa josta kutoa esim. lapaset tai vaikka reppuun maskotti, on heijastinteippejä joilla tuunata vaikka tennarit, on liivejä ja vöitä ja vaikka mitä. 
Ja ihan ehdoton suosikkini: silitettävät heijastinkalvot ja heijastinkankaat joista voi askarrella omansa näköisen. Ei oo turvallisuus siitäkään kii, ettei näyttäs hyvälle... Joten: Näy pimeässä!!

Ompelin itselleni ja tytöille sulkaheijastimet. Vähä puuhelmiä sekaan ja näistä tuli mieluisia. Mitäs heijastinideoita teillä on? Tai mikä on teistä se paras heijastin?

3 kommenttia:

marjo kirjoitti...

Nää on tyylikkäät!

Anonyymi kirjoitti...

Tekisitkö näitä myyntiin asti? Muutaman voisin mieluusti ostaa! :)
T. Iina

Anonyymi kirjoitti...

Hei Iina,

Valitettavast en nyt pysty tekemään myyntiin asti. Katsoppas facebookin uniikkikirppis, ommeltujen vaatteiden kirppis ym. Siellä on paljon taitavia käsityöläisiä jotka tekevät myös tilaustöitä.

Arkirakkaus