tiistai 24. marraskuuta 2015

Pikkumiehen vaatteita...

 Meidän pikkumies tarvitsi yöpukuja. Suuntasin siis Nextin sivustolle.
Ja voin sanoa, että kannatti!
Sillä löysin aivan ihanan kolmen pyjaman paketin pienelleni.
Nextin yöpuvut myydään usein näin, että useampi puku setissä. Hinta on edullinen ja vaatteet ihanan pehmoisia. Ylin yöpuku on suosikkini, itseasiassa tykkään siitä niin paljon, että voisin pitää pukua päivälläkin pojalla ellei siinä lukisi "lempi yöpukuni" helman pikkulapussa. Kuvat ei koskaan anna oikeutta vaatteiden hyvälle sävylle, kekseliäille yksityiskohdille tai mallille, mutta jos kaipaat yöpukuja vaikka joululahjaksi, kannattaa kurkata Nextin sivut.
Nextiltä löytyy pojille aina ihania vaatteita. Löytyy värejäkin niitä kaipaavalle, mutta tehän tiiätte, että meidän pikkumiehen vaatekaappi on melkoisen ykstoikkosen värinen. Saas nähdä pysyykö se sellaisena kun lapsi kasvaa, mutta nyt mennään äitin ja etenkin isin maulla.
Monsteripaita on mieheni valkkaama ja hoksasin paidan kotiuduttua, että se passaa täydellisesti tilaamieni Mainion housujen kanssa.
Toiset vihaa tekstipaitoja, niin minäkin ennen, mutta nykyäään paidasta tulee superhaluttu kun siinä lukee jotain coolia joka sopii mielestäni veikeälle nuorimmaiselleni.
Niinku nyt tääki...
Tai tää...
Ja toinen juttu on tähdet...
Etenkin kun ne on yhdistetty farkkuihin jotka näyttää farkulle, mutta ovat todellisuudessa ihanan pehmeää matskua, melkein kuin collegea.
 Ja niin, joskus riittää kun se vaan on mustavalkoinen. Niinku tämä Aarrekidin paita joka on jo kolmannessa koossa meillä:D Tuo pöllö on niin suloinen, että en varmaan kyllästy siihen ikinä. Keskimmäinen kysyki yks päivä "äiti miten tuo paita aina vaan mahtuu ja mahtuu".
 Taai tämä Lindexin setti joka on just sopiva... Lindex taitaakin olla Nextin jälkeen toinen suosikkini pojan vaatteiden ostopaikaksi. Tälle syksylle on tullut hankittua sieltä todella paljon ihania juttuja. Niinku nytkin ne jääkarhut ja inkkarijuttuja... 

Tämmöisiä poimintoja tänään. 

2 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Ihania vaatteita!!!Next on myös mun lemppari merkki, suuret plussat ilmaisesta ja nopeasta toimituksesta.

Arkirakkaus kirjoitti...

Ulla: aivan, miten saatoin unohtaa mainita sen. Ilmaiset postit ja toimitus kotiovelle parinpäivän päästä on kyllä superhuippua!