keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Pari kuvaa kotoa...

Esikoinen oli viikonloppuna karateleirillä ja minulla oli kiitos sen toooodella monta tuntia aikaa kierrellä shoppailemassa. Kodin1 oli kovia tarjouksia ja kun näin nämä lähes puoleenhintaan olevan tuikkukipot: ihastuin.
Musta väri viehättää kotona koko ajan enemmän ja enemmän. Mielin mukaan myös tummaa vihreää, vanerinväriä, kultaa ja harmajaa... Ei siis todellakaan ole enää vaan valkoista ja hempeää. Tuikkukipot siis ihastutti, mutta muistin samantien, ettei meillä ole missään  niille paikkaa...
 Jatkoin kiertelyä ja huomasin tuollaisen koukkukranssin. Pyörittelin sitä kädessäni ja mietin, että sopisiko se keittiöön. En keksinyt sille paikkaa keittiössä ja kun jatkoin kävelyä, löysin tuollaiset kirkkaat lasikupit tähdillä. Silloin välähti. Ostamalla koukkuamppelin saan monta paikkaa roikkuville tuikuille ja niin, siinä se nyt on.
Tuikkusysteemi roikkuu makuuhuoneen nurkassa ikkunoiden edessä. Olen kesästä asti koittanut keksiä mitkä verhot makkariin sopisi. Makuuhuone on kokenut täydellisen muodonmuutokset, joten toisaalta verhottomuus sopii sinne. Mietin valkoisia verhoja isoilla ihan tummanvihreän lehtien kuvilla, mutta sitten sitä vihreää pitäisi saada muuallekkin. Vihreät tyynyt sängylle? Sammaleen vihreä matto? Miehen mielestä vihreä väri pitäisi tulla kasveista, joten sekin vaihtoehto täytyy pohtia. 
Nyt ylös ja ulos! 

4 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Oi mikä ihana idea!!Ei olisi kyllä mulla välähtänyt tuo. Mullakin on monta roikkuvaa tuikku juttua, mutta en vaan keksi minne niitä ripustelisin...

Arkirakkaus kirjoitti...

Kiitos Ulla. No ei muuta kun tästä jalostamaan idea omaan makuun.

Hansu - Valkoisen kartanon elämää kirjoitti...

Hauskalta näyttää! Mulla kans musta houkuttelee ja lisääntyy. Pitsit ja vaaleanpunaiset tökkii, vaikka niitä oon viime vuodet hamstrannu. Taitaa lähteä iso kasa tavaraa kirpparille kevään mittaa.

Arkirakkaus kirjoitti...

Kiitos Hansu. Minä edelleen rakastan pitsiä, mutta kodin sijasta se löytyy vaatteista ja asusteista. Vaaleanpunainen on täältäkin kadonnut melko tehokkaasti. Perheen 7v tyttö vielä pitää kiinni "aatteestaan" :D

Kirpparille vaan ja uusia haaveita toteuttamaan. Musta ja vaaleanpunainen elää kuitenkin kivasti rintarinnankin, eli kaikkea ei tartte heti muuttaa.