lauantai 20. helmikuuta 2016

10v kevättakki...

Poden takkikateutta esikoista kohtaan. Ja syystä! Tämä Molo Kidsin kevätuutuus on nimittäin niin herkku.
Black floral kuosi on livenä vielä kivempi kuin kuvissa ja sofhshell on ihanan tuntuinen päällä. Arvostan tuota vähän pitempää mallia ja sitä, että kerrankin on jotain sievää ja suloista tarjolla ilman hullua väriähkyä. Tämän takin ostopäätös syntyi sekunnissa ja kun tytär itsekkin totesi takin nähtyään "ihana", oli helppo laittaa tilaus menemään.
Tytär käyttää kokoa 146, joten tilasin koon 152. Nämähän ovat vähän pientä kokoa, joten 152cm on täydellinen keväällä. Pikkuisen siinä on kasvuvaraa. Haluaisin myös keskimmäiselle takin tämän kevään mallistosta, mutta onko näin, ettei Hoplassa ole olemassakaan 134cm kokoa? Tytön ihana kukkakuosi toppis on kokoa 134, eli koko 128 ei tule kyseeseen, mutta koko 140cm taasen tuntuu valtavalle.
Kaveriksi mustat tennarit ja asusteiksihan takkiin passaa melkein mikä vaan. Housuiksi mustat - ne niin nähdyt yksiväriset. 

4 kommenttia:

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Meillä päädyttiin myös tähän takkiin. Tyttö on 130 cm pitkä ja valitsin koon 140 cm. Yllättäen tämä onkin reilua mitoitusta ja luulen, että on tulevana keväänä vielä liian suuri. Tästä mallista olisi se 134 cm ollut tarpeen, vaan eipä Molo tunnu arvostavan kyseistä kokoa.

Anonyymi kirjoitti...

tää on ihana! Meille kotiutui samainen takki ekaluokkalaiselle :)

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

Kati: Voi onpa harmi, että näiden kokojen kanssa on noin suuri arpominen. Meidän takki oli kyllä selkeästi reilu.

Anonyymi: eikö olekkin! Varmasti mieluinen takki pikku koululaiselle.

Aurinkokujalla kirjoitti...

Voi miten kivat vaatteet olet ostanut lapsellesi. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.