maanantai 8. helmikuuta 2016

Ihan parraat kumpparit...

Oulussa on melkoiset vesikelit. Juttelin aamulla ystäväni kanssa kumisaappaista ja hän totesi, että on tässä vuosien aikana ostanut kymmeniä kumppareita ja aina. Aina niihin on saanut pettyä.
Vähän vastaavia kokemuksia on itsellänikin. Olen ostanut kumisaappaita todella monet! On ollut Vikingin, Nokian, Reiman, Molon, ym merkin kumppareita. On ollut halpakauppojen merkittömiä kumppareita ja aina sama ongelma. Ne eivät ole vesitiiviitä. Ehkä alussa sukat pysyy kuivana, mutta muutaman pidon jälkeen saumat alkavat valskaan ja sitten onkin märät jalat. Vuorelliset kumpparit etenkin on ollut ongelma. Kun ne kastuvat pari kertaa, alkavat haisemaan ja hyi kuka niitä sitten enää käyttää?
Sitten löysin nämä. Halvat - Elloksen kumisaappaat. Kevyet, valetut, ei siis saumoja. Irrotettava sisäsukka jonka ansiosta kumppareilla periaatteessa pärjää ympäri vuoden. Kesällä ilman sukkaa, syksyllä ja keväällä sukan kanssa. Vuori kuivuu ihanan nopeasti, olen pessytkin sen. Lapset tykkää näistä kun kumpparit tuntuu jalassa kevyelle, niillä voi juosta ja mikä tärkein - ne pitää kuivana. Hinta 24,95, mutta Elloksellahan on aina joku alekoodi, eli hinta putoaa mäihällä puoleen tuosta. Meillä on pidetty näitä nyt pari vuotta, toki kokoa vaihtaen, eli tyytyväisiä ollaan oltu.

Okei, Crocsilla on vähän samanlaiset. Alessa hintakin on sama, mutta silti nekään ei pärjää kilpailussa. Ei ainakaan meidän lasten mielestä.

Enää ei tarttis löytää kun maailman parraat kurakinttaat niin en valita loskakeleistä enää ikinä!! 

Mitkä sinusta on parhaat kumisaappaat?

7 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Täytyypä kokeilla! Kintaissa olen ollut tyytyväinen Reima tecin kintaisiin, eivät ole pinnasta muovia mutta pinnan kastumisesta huolimatta kädet pysyvät kuivina ja lämpöisinä, ja varmasti ovat mukavammat kädessä kuin ne perinteiset kurakintaat. Kintaita olen ostanut alesta ja poistoista niin hintakaan ei ole kovin paha. =)

Arkirakkaus kirjoitti...

Heidi: tarkoitatko siis ihan näitä Reimatecin normikinttaita vai kuramallia? Nyt kun sanoit noista, niin hoksasin että Reimatecin peruskinttaat kyllä pitää kuivana, mutta en ole koskaan kurakeleillä tohtinut niihin luottaa. Hmmm :)

Heidi kirjoitti...

Tarkoitin ihan tavallisia Reima teccejä. Tietysti kurastuvat mutta vedenkestävyys on silti hyvä. Isoimmat kurat saa huuhdottua pois ettei ihan joka päivä tarvitse pestä... =)

Arkirakkaus kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Tänään loiskuteltiinki niillä kaksin käsin ja kyllä: kuivat lämpimät kädet!

Kippuralla kirjoitti...

kaikki muut paitsi nuo reimatecit ja jonathanin tähti-rukkaset päästää vedet läpi :D tänävuonna petyttiin mm joihinkin stadiumin raidallisiin rukkasiin, ja didrikssonin. päiväkodissa on varalla h&mn (vai olikohan jonathanin) paksut fleecelapaset (kaksinkertaiset) ja sitten vuorettomat kurarukkaset. meillä on pari vuotta ollut kesäksi crocsin saappaat, ja talveksi lidlin vilkkuvat valetut saappaat :) kestäneet hyvin, ensivuodelle ei ole kyllä enää meille niissä kokoja.

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Näyttävät hyvältä.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka

Meillä nyt samat saappaat juuri ostettu. Käytetty ei ole vielä mutta ostin juuri tuon irroitettavan sisävuoren ansiosta. Kysyisinkin että miten olet pessyt sen, ihan koneessa vai käsin?