tiistai 2. helmikuuta 2016

Karhunpesä...

 Pikkumiehen huoneessa alkaa tavarat löytymään paikoilleen. Vielä puuttuu paljon, mutta jos jäädään valmista oottaan, saadaan oottaa kauan...
Pikkupöydän ääressä askarrellaa ja leikitään roikkavalon loisteessa. Mieheni luuli, että olin ostanut hälle remonttivalon kun kiikutin lampun kotiin. 
Yövaloksi haaveilen tästä light boxista, mutta en ole vielä löytänyt verkkokauppaa josta saisin taulun tilattua. Yhden nimittäin jo tilasin, mutta odoteltuani kolme viikkoa, sain vastauksen ettei valotaulua olekkaan enää saatavilla... Nice.
Lelut säilyy leluhyllyssä ja koreissa. Tai siis oikeastihan ne säilyy lattialla... Finlayson Ajatus pandakangas oli ajateltu alunperin verhoksi, mutta teinkin siitä seinävaatteen. Kankaan tarina on aika hauska. Kun poika syntyi, kerroin blogissa, että tykkään kaikesta panda-aiheisesta pojalla. Eräs lukija laittoi sähköpostia, että kiinnostaisiko kangas minua ja teimme kaupat. Hei jos olet siellä, kangas on tykätty!!
Itseasiassa niin tykätty, että hankin vielä pari tyynynpääällistä samaa sarjaa. Raidallinen neuleviltti on Annon ihanaa pehmeää neulosta ja toimittaa sängynpeitteen virkaa. Mutta tuo sänky, siitä en pidä. Se on esikoisen vanha ja ajattelin, että menee pojalla, mutta ei. Onhan tuo nyt ihan tyttöjen sänky. Eikö? No tunnustan, ettei tässä sängyssä kukaan vielä nuku. Olen 3kk aikonut siirtää pikkumiehen isojen sänkyyn, mutta koska hän tempoo pinniksessään ihania 12h yöunia, en uskalla mennä muuttamaan mitään. Nyt pitäisi siis löytää joku kiva jatkettava sänky ja laittaa tämä maailmalle. Sängyn kohdalta on seinään maalattu musta neliö. Sängyn kuuluisi olla siis vähän eri kohdassa...
Sängyn toisella puolella on askartelu/ompelu/työpöytä. Se ei näytä hyvälle, mutta koitettiin saada pöytää istumaan huoneeseen maalamalla pöytäkansi mustalla ja tuoli musta-valkoiseksi. Tuo on niin äärimmäisen kätevä ratkaisu kun pikkumies leikkii leluillaan, voin nostaa ompelukoneen kaapista ja hurautella uutta päällepantavaa. No ok, oikeasti ne koneet lojuu tuossa pöydällä ja kankaat sun muut sikinsokin siinä seassa. Ompelutarvikkeet on järkässä pöydän vieressä olevassa kahden oven kaapissa, eli helposti saatavilla, mutta poissa silmistä.
 Huoneen omistaja viihtyy :)

Ihanaa Helmikuuta teille jokaiselle. Huomaatteko miten päivä on pidentynyt!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä http://www.popupkemut.fi/category/138/kynttilat--valot näyttäs olevan jonkunlaisia valolaatikoita.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos linkistä!!

Arkirakkaus joka ei taaskaan pääse kirjautuun...

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun kangas on ollut tykätty. Se on peräisin minulta 😊

-Elina-

Sarkku K kirjoitti...

Upean inspiroivia Instagram-kuvia (klikkasin itseni seuraajaksi) ja blogista löytyi vielä muutakin ihanaa. Hauskoja yhteensattumia löytyy eli pakko jäädä seuraamaan tänne bloginkin puolelle. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos <3 Tervetuloa seuraamaan.

Arkirakkaus